UPDATE / Un taximetrist beat a intrat cu maşina într-un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs azi dimineaţă pe strada I.L. Caragiale din Constanţa.

UPDATE ora 11.20 Şoferul care a provocat accidentul de pe strada IL Caragiale se numeşte Laurenţiu Erescu (39 de ani) din Constanţa. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că nu a fugit ci doar s-a dus acasă ca să se spele pentru că era plin de sânge. Erescu a mărturisit că a băut o bere înainte de a se urca la volan. Rezultatele de sânge au indicat că taximetristul avea o alcoolemie în sânge de 0,85. Şoferul a susţinut că accidentul s-a produs din cauza şoferului autobuzului RATC care deşi se afla în staţie a făcut o manevră de mers înapoi. Erescu s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.

UPDATE ora 9.30 Taximetristul care a intrat în plin într-un autobuz RATC şi apoi a fugit de la locul accidentului, abandonând maşina, a fost găsit. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul dispeceratului firmei la care este angajat. Şoferul a fost adus cu un taxi la locul faptei. Bărbatul a părăsit locul faptei, spun poliţiştii, pentru că era în stare de ebrietate. În urma coliziunii şoferul de taxi s-a lovit cu capul de parbriz. El va fi dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru a i se recolta probe de sânge. Pe strada IL Caragiale se circulă în continuare pe un singur sens de mers.

UPDATE ora 09.10 Accidentul s-a produs din cauza unui taximetrist care a oprit în spatele unui autobuz RATC de pe linia 51. Traficul este blocat în zonă, iar poliţiştii au restricţionat circulaţia pe  o singură bandă.
Taximetristul este angajat al firmei 944 şi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii în caută acum pe bărbatul care se face vinovat de producerea acccidentului.

Din primele informaţii, în accident este implict şi un mijloc de transport în comun.
Poliţiştii de la Rutieră se deplasează la faţa locului, unde au fost trimise şi echipaje ale Ambulanţei.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite