O mare de oameni pe faleza cazinoului din Constanţa FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea frumoasă i-a scos pe constănţeni din case. Ei au ieşit la plimbare pe faleza de la Cazino. În timp ce vârstnicii au depănat aminitri despre vremuri demult apuse, tinerii s-au oprit să admire peisajul mirific oferit de valurile mării care se spărgeau de ţărm. Afară au fost, la prânz, 10 grade Celsius.

Însoţiţi de părinţi, câţiva copii au coborât pe plajă şi au scormonit nisipul în căutare de scoici. O domnişoară roşcată şi-a rugat prietenul să o fotografieze. Tânăra a stat sprijinită de balustradă, în timp ce iubitul său a surprins-o scăldată de razele soarelului.

Ludmila şi Cioroş au ieşit la o plimbare pe malul mării

Şi soţii Cioroş ( 58 de ani) şi Ludmila Matiaş (50 de ani) au ieşit afară pentru a profita de vremea frumoasă, duminică la prânz. Plimbarea i-a făcut pe oameni să îşi aducă aminte de vremurile tinereţii - s-au întâlnit pentru prima dată de faleza de la Cazino.

GALERIE FOTO CU FALEZA DIN CONSTANŢA, DUMINICĂ LA PRÂNZ

image



„Este locul în care ne-am cunoscut. Eu mă plimbam împrună cu o prietenă, iar el a venit şi mi-a oferit o floare. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci", rememoreză femeia.

image

Promenada artiştilor amatori

În depărtare s-au auzit acorduri de muzică. Un bătrân şi-a luat cu el armonica şi a început să le cânte oamenilor de pe faleză melodii franţuzeşti vechi.

Un cuplu ascultă muzica franţuzească veche ce răsună pe faleză

Câţiva tineri s-au oprit din drum şi i-au oferit muzicantului câţiva bănuţi. Alţii au mers la pictorii amatori strânşi în zona Cazinoului şi le-au cerut să le realizeze portretele.

Scafandrii au coborât în adâncuri


O echipă de scafandri a putut fi zărită pe malul mării. Şi-au luat cu ei costumele şi s-au scufundat în adâncuri. Pentru Răzvan Ionescu (34 de ani) este pentru a doua oară în acest an când intră în apă.

image

Câţiva scafandri au coborât în adâncuri

Prima aventură subacvatică a scafandrului, petrecută la jumătatea lunii ianuarie, s-a încheiat mult mai repede, din cauza temperaturilor scăzute ale apei.

image

Acum, cele opt grade pe care le-a înregistrat apa mării l-au făcut pe bărbat să profite la maximum de partida de scufundări.

„Apa era destul de caldă şi de limpede. A fost foarte frumos. Abia aştept să fac noi scufundări", a declarat scafandrul încântat.

Bunicii profită de vremea frumoasă de afară şi îşi plimbă nepoţii pe faleză

image

Mai încolo, câţiva bunici au profitat de vremea frumoasă şi au ieşit cu nepoţii în cărucioare.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite