ŞOCANT O fetiţă de 12 ani a încercat să se sinucidă după ce a fost violată de tată UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O copilă din Darabani este internată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa după ce a a încercat să se sinucidă. Se pare că minora a băut diluant după ce tatăl ei a violat-o în urmă cu o săptămână.

UPDATE, ora 10.15 Medicul Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a declarat că starea de sănătate a fetei este bună. „Are o gastrită acută post ingestie, dar pronosticul este favorabil. Probabil că luni o vom externa“, a declarat el. Copila este internată la secţia de Pediatrie.

UPDATE Minora din Darabani s-a dus la poliţia din Negru Vodă în data de 3 octombrie şi a povestit oamenilor legii că tatăl ei, Costică Ciochină, de 40 de ani, a violat-o în noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie, în timp ce dormea.

Medicii au descoperit la examinări o deflorare mai veche. Tatăl minorei este de negăsit. În prezent facem cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi incest.

Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului a demarat deja o anchetă. „Noi am fost sesizaţi aseară la numărul de telefon 983. Ni s-a spuc că minora a fost transferată de la spitalul din Mangalia la cel din Constanţa. Ea era conştientă şi a mărturisit că a fost violată de tatăl său. Mama ei este plecată la muncă în străinătate", a declarat Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al Protecţiei Copilului.

Se pare că Poliţia Negru Vodă ştia de acest caz de la începutul săptămâni, însă nu a anunţat şi Protecţia Copilului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite