O fetiţă de 11 ani şi o adolescentă de 15 ani, dispărute de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibel Turchian Asan (11 ani) din Cumpăna şi Anca Andreea Neacşu (15 ani) din Constanţa sunt căutate de câteva zile de oamenii legii. Copiii au plecat de acasă volunar şi nu au mai revenit până acum. Sibel a dispărut la 2 octombrie, iar Anca la 23 septembrie după o ceartă cu tatăl ei.

Mama lui Sibel a anunţat abia astăzi poliţia din Cumpăna după ce a văzut că fiica sa nu se mai întoarce acasă. Fetiţa a plecat în data de 2 octombrie, în jurul orei 13.00 de acasă. De atunci este de negăsit.

Sibel Asan are 1,30 metri înălţime, 35 de kilograme, ochi căprui, păr creţ, negru. Ultima dată când a fost văzută Sibel purta blugi albaştri, o maletă verde, o geacă subţire albă, iar în picioare avea o pereche de papuci roz. Minora este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

Despre Anca Neacşu, adolescenta din Constanţa dispărută la 23 septembrie, poliţiştii au fost anunţaţi tot în cursul zilei de astăzi. Adolescenta a plecat de acasă după ce s-a certat cu tatăl ei, care-i reproşa că lipseşe de la liceu. Minora a mai fugit de acasă şi în luna iulie a acestui an.

Anca Neacşu are 1,63 metri înălţime, 50 de kilograme, ochi căprui, faţă ovală, păr şaten lung. Ca semn particular, fata are pe antebraţul mâinii drepte o cicatrice veche, de la o muşcătură de câine.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta la data dispariţiei.

Oricine poate oferi informaţii despre cele două minore este rugat să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite