Trei tineri au pescuit un cadavru din canalul de la Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a sunat în această dimineață la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că, în dreptul oraşului Năvodari, în canalul Dunăre - Marea Negră se află trupul neînsufleţit al unei femei.

UPDATE 9.40 - Cadavrul a fost găsit de trei tineri care veniseră la pescuit. Când se pregăteau să plece, au văzut ceva plutind la câțiva metri de malul canalului și, inițial, au crezut că este vorba despre un manechin. „L-am tras la mal cu ajutorul lansetelor şi ne-am dat seama că este cazul că sunăm la 112“, spune Alex, unul dintre martori.

Fiica femeii decedate este în stare de şoc

Maria Umbreş (78 de ani) fusese dată dispărută de familie la începutul lunii decembrie, iar în momentul în care trupul a fost găsit, poliţiştii au bănuit că ar fi vorba despre ea. Au chemat membrii familiei şi au recunoscut cadavrul. Fiica decedatei a intrat în stare de şoc în momentul în care a văzut cadavrul mamei sale pe mal. „Ne-am certat în ziua în care a disparut. A ameninţat că se sinucide, dar nu am crezut-o. Nu avea motive“, spune Elena Zaharia, fiica decedatei.

image

Trupul femeii a fost scos din canal de pompierii de la staţia Midia şi preluat de o maşină a Serviciului de Medicină Legală Constanţa pentru autoposiere.

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite