UPDATE O femeie a fost găsită înecată în Portul Tomis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul femeii a fost găsit plutind în Portul Tomis
Trupul femeii a fost găsit plutind în Portul Tomis

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost anunţaţi în această dimineaţă că trupul unei femei pluteşte pe mare, în Portul Tomis, în dreptul On Plonge.

UPDATE Femeia descoperită moartă azi dimineaţă în portul Tomis a fost identificată. Bătrâna se numea Maria Wirch (70 de ani). Poliţiştii au reuşit să o identifice după ce un membru al familiei a luat legătura cu oamenii legii, din cauză că se temea pentru soarta femeii, care plecase aseară de acasă ameninţând că se aruncă în faţa trenului.

UPDATE Poliţiştii nu au reuşit încă stabilească identitatea femeii găsite în apa Mării Negre. „Până la acest moment nu s-a depus nicio reclamaţie cu privire la dispariţia unei persoane cu semnalmentele femeii“, a declarat Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Bătrâna avea aproximativ 60 de ani, era desculţă şi era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri şi un pluover kaki.

UPDATE Femeia găsită înecată în Portul Tomis are în jur de 70 de ani. Ea a fost găsită printre bărci, cu faţa în jos. Medicii de pe Ambulanţă, care au constatat decesul, au spus că nu au descoperit semne de violenţă, deci cel mai probabil bătrâna s-a sinucis. Oamenii legii care anchetează acest caz au spus că, pe partea cealaltă a portului Tomis, au descoperit o pereche de pantofi şi nişte ochelari de vedere, deci cel mai probabil femeia s-a aruncat în apă de acolo. Ulterior, corpul neînsufleţit a fost târâtde curenţi până sub ambarcaţiunea unde a fost găsit.

Până la această dată nu se cunoaşte identitatea femeii. Militarii ISU scot, în acest moment, cadavrul la mal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite