O caravană alegorică defilează în sudul litoralului. Invitaţie la o petrecere în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoretele vor însoţi caravanele alegorice în toate staţiunile.
Majoretele vor însoţi caravanele alegorice în toate staţiunile.

Astăzi, de la ora 19.30, o caravană alegorică,înfăţişând cele şase staţiuni şi nava-amiral Callatis-Mangalia, va defila între Olimp şi Saturn.

Este vorba despre un proiect al Primăriei Mangalia menit a promova sudul litoralului. Carele sunt create de scenografa Sanda Mitache, laureată a premiilor UNITER şi reprezintă o alegorie despre constelaţia sudului, respectiv Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus şi Saturn.

Sunt prezente, de asemenea, personaje de legendă, alături de o echipă de majorete formată din cele mai bune balerine de la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din Bucureşti. Fanfara Marinei Militare va deschide această defilare. Caravana se încheie pe două platforme imense, pe care vor fi invitaţi să urce turiştii dornici de distracţie, cei costumaţi în cele mai originale combinaţii.

Caravana va porni din Olimp la ora 18.30 şi va parcurge la pas traseul Olimp – Neptun – Jupiter - Cap Aurora - Venus, cu oprire pe plaja Perla Venusului, unde va avea loc o discotecă în aer liber, pe nisip, antrenată de DJ-i de la Radio ZU. Carele alegorice îşi vor continua traseul până în Saturn, de unde vor mai aduce turişti la acest imens party, care va începe la ora 20.30, pe plaja Perla Venusului.

Tot pe plaja din Venus, pe nisip va fi instalat un imens ecran, astfel încât petrecăreţii să poată urmări, începând cu ora 22.30, meciul de box în care evoluează campionul mondial, Lucian Bute.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite