Explozie într-un bloc din Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie puternică s-a produs în urmă cu puțin timp la etajul cinci al unui bloc de pe strada constănțeană Cișmelei. Explozia a fost provocată de acumularea de gaze emanate de cele două butelii care se aflau în apartament.

Incendiul s-a produs în apartamentul Mariei Şerban, în vârstă de 58 de ani. Ea avea o butelie la bucătărie și una pe balcon, iar ceasul uneia dintre ele nu era bine fixat. Explozia s-a produs pe fondul acumulărilor de gaze, în momentul în care femeia a aprins lumina în apartament.

UPDATE 15.40 Cercetările poliției au mai arătat că un ochi de la aragazul din bucătăria femeii era defect. Proprietara apartamentului are arsuri uşoare, fiind în afara oricărui pericol. A tras, însă, o sperietură teribilă: „Eu m-am dus pe balcon, vroiam să ud florile și să fac un grătar acolo, când am auzit explozia. M-am speriat foarte tare“. 

Imediat după producerea exploziei, un vecin de-al victimei a anunțat pompierii. „Mă uitam la TV când am auzit o bubuitură puternică. M-am uitat pe geam și am văzut plasa de la geamul vecinei pe jos. Imediat am sunat la pompieri, au venit într-un minut“, a spus Radu Costandache (17 ani).

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa cercetează cazul. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite