Constanţa: Târg de Nunţi la City Park Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia cu vânzare este deschisă până duminică. Rochii de mireasă, aranjamente pentru nuntă, decoraţiuni florale, costume pentru miri, diverse accesorii dar şi prăjituri şi torturi - aceasta este oferta celor 22 de expozanţi.

Ei propun mirilor tendinţele pentru nunta anului 2010. Firma Faver, din Giurgiu, propune rochii gen prinţesă, dar şi simple şi vaporoase. Cele mai multe au culoarea crem, iar unele au trenă detaşabilă. Preţurile variază între 800 şi 3.400 de lei.
Niss Mode propune costume pentru miri în culori închise. „Noi facem multe costume la comandă. Depinde foarte mult şi de tema nunţii. De obicei, mirii vin cu idei, iar noi le punem în aplicare. Cel mai căutat este costumul negru“, spune Daniela Predi, consilier vânzări. Preţurile variază între 450 şi 850 de lei.

O altă firmă propune pentru mireasa anului 2010 rochii cu pene. „Cele mai solicitate sunt rochiţele de prinţesă, dar şi cele vaporoase. Culorile solicitate sunt crem şi ivoar“, spune Elena Nopteş, reprezentantul firmei Ivory Fashion. Preţurile variază între 650 şi 1.500 de euro.

Reduceri la rochiile din 2007

Magazinul Bien Savy aduce în prim plan rochia de mireasă dantelată, cu volănaşe şi broderii. Modelele sunt deosebite, iar culorile crem şi ivoar predomină.

Magazinul are în această perioadă reduceri de 30 şi 40% pentru rochiile din colecţia 2007. „De asemenea, clientele care se înscriu în baza noastră de date pe perioada târgului pot participa la o tombolă al cărei premiu este un voucher de 300 de euro care poate fi folosit în magazinul nostru. Extragerea va avea loc duminică“, spune Elena Dîrzu, shop asistent. Preţurile rochiilor încep de la 2.300 de lei, dar pot urca până la 14.000 de lei.

În prima zi de târg miresele nu s-au înghesuit să probeze rochii. „Caut o rochie gen prinţesă pentru nunta mea. O să mă mai uit pe aici, fiindcă n-am găsit ceva pe gustul meu“, a spus Teodora Geileanu, care se va căsători anul viitor, pe 4 septembrie.

Tot la târg există multe oferte de decoraţiuni florale, invitaţii, oferte din partea restaurantelor şi a agenţiilor care organizează nunţi, dar şi din partea firmelor care realizează fotografii şi filmări. Târgul este deschis între orele 10.00 şi 20.00.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite