Ghinionistul a fost internat în Spitalul din Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a ajuns la spital miercuri seara în stare critică după ce a fost bătută cu bestialitate de o femeie care trebuia să îi fie cumnată.

Update ora 19.00

Tânăra internată mai devreme în Spitalul Clinic Judeţean  de Urgenţă, Vildan Osman (21 de ani) a decedat. Cadrele medicale au declarat că femeia a suferit un stop cardio-respirator.

Corpul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Anatomie Patolgică pentru efectuarea necropsiei.

Altercaţia s-a produs pe strada Ştefan Mihăileanu din Constanţa, în jurul orei 21.00, la o nuntă ţigănească, organizată, conform obiceiului, în plin drum. Vildan Osman (21 de ani) şi Lale Suliman (28 de ani), două dintre nuntaşe, s-au întâlnit şi s-au luat la bătaie. Femeile aveau ceva de împărţit: cea mai tânără fusese o vreme iubita fratelui Lalei, pe care îl părăsise pentru altul. Cele două femei s-au luat la bătaie.

Înainte ca nuntaşii să poată interveni Vildan a fost târâtă de păr şi lovită de câteva ori cu capul de asfalt. Plină de sânge, femeia a ajuns la spital iar analizele medicale au relevat că nu fusese rănită serios. În ciuda prognosticului optimist, la două ore după agresiune, pacienta a suferit un stop cardio respirator din care a fost resuscitată cu greu.
Poliţiştii cercetează acum dacă femeia a fost la un pas de moarte din cauza agresiunii sau dacă suferea de o afecţiune cardiacă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite