Nuntă VIP în staţiunea Mamaia: miliardarul Sota s-a căsătorit cu solista Natalia Barbu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nunta a fost organizată pe plajă
Nunta a fost organizată pe plajă

Omul de afaceri Nicolae Sota, a cărui avere este estimată la zece milioane de euro, s-a căsătorit ieri seară cu aleasa sa, cântăreaţa de muzică uşoară Natalia Barbu. Nunta s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia, într-un decor feeric creat special pentru această ocazie.

Decorul ales a fost plaja de la ieşirea din staţiune, spre Năvodari. Organizatorii au amenajat pe nisip un platou acoperit cu voal alb, iar deasupra mirilor trona o arcadă din orhidee şi trandafiri, flori alese şi pentru buchetul miresei. Slujba religioasă a fost oficiată pe plajă.

Mireasa a  purtat o rochie spectaculoasă, îndrăzneaţă, cu un desing modern, brodată cu mii de cristale, la fel ca şi sandalele, iar în loc de voalul tradiţional a optat pentru o pălăriuţă cu voaletă. Rochia a fost creaţia Laurei Olteanu.

Petrecerea a fost organizată într-un cort pe malul mării unde invitaţii au fost întâmpinaţi cu ghirlande de flori, în stil hawaian. La un moment dat mireasa s-a lăsat doborâtă de sandalele extrem de înalte şi l-a rugat pe miliardarul, care îi devenise soţ abia de câteva minute, să o ajute să se descalţe.

„Abia acum mi-am dat seama ce înseamnă panica“, a declarat Natalia Barbu cu privire la starea de spirit prin care a trecut în timpul oficierii cununiei religioase. „Natalia este femeia pe care şi-ar dori-o oricine, însă acum este numai a mea“, a declarat Sota despre cea care i-a devenit soţie, cu 26 de ani mai tânără.

Cei doi îşi vor petrece luna de miere în Caraibe. Cântăreaţa şi omul de afaceri s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an, însă abia la finele lui decembrie relaţia lor a devenit serioasă. Nicolae Sota a mai fost căsătorit cu specialista în înfrumuseţare Dana Sota.

Basarabencei Nataliei Barbu îi poartă noroc Mamaia. Aici ea a cucerit trofeul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Românească, la finele anilor '90.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite