Constanţa: Nunta retro face furori la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Nunta retro face furori la malul mării
Constanţa: Nunta retro face furori la malul mării

Mirii constănţeni îşi unesc destinele într-un mod inedit. Preţul pentru decorurile necesare organizării unei nunţi de acest fel porneşte de la 1.000 - 1.500 de euro.

Muzica lui Benny Goodman sau Bing Crosby, trabucuri şi evantaie în loc de mărturii, perle care se revarsă neglijent pe mesele decorate cu alb şi vişiniu şi un saxofonist care întâmpină invitaţii la intrare. Se adaugă un studio foto, cu joben, baston, evantai şi pălărie pentru doamne. Decorul aminteşte de anii ‘30  -  ‘40. Dar e o nuntă din 2009.

Din dorinţa de a avea o petrecere cât mai deosebită, mirii constănţeni vor să aibă parte de nunţi speciale. Nunta retro prinde din ce în ce mai mult teren.

„Sunt oameni care vor să fie deosebiţi, să aibă parte de altceva, iar noi le venim în întâmpinare. Ideea este ca toţi invitaţii să descopere în fiecare detaliu ceva surprinzător“, spune Roxana Gemai, wedding planner la agenţia Del Cuore, din Constanţa.

Swing, slow rock şi cha-cha în loc de valsul miresei

Iulia Marica (30 de ani) şi Valentin Bogdan (29 de ani) se cunosc de un an şi jumătate. Ea este profesoară, iar el lucrează în domeniul bancar. Luna trecută s-au căsătorit. Şi nu oricum, ci retro.

„Am vrut o nuntă care să iasă din tipare. Mie îmi place foarte mult perioada asta, ascult muzică veche şi ne-am spus că ar fi bine să venim cu ceva deosebit“, povesteşte Iulia. Zis şi făcut. Cei doi au pus la punct toate detaliile, până ce totul a ieşit perfect. „Nunta a fost în stil stradal, jucăuş. Suntem foarte încântaţi de ce a ieşit“, spun mirii. În loc de valsul miresei, au dansat slow rocks, swing şi cha-cha. Cei doi miri spun că o astfel de nuntă nu le-a adus costuri suplimentare. „A fost nevoie doar de mai multă imaginaţie“, spune Iulia.

Decor din adâncul mării

La mare căutare este şi nunta cu tematică marină. Tot decorul aminteşte de adâncurile mării: fundiţe în albastru azuriu, acvarii cu peştişori, flori accesorizate cu scoici şi steluţe de mare, perle în loc de mărturii. La intrare, oaspeţii sunt întâmpinaţi de marinari. Tortul miresei are tot motive marine. Este una dintre cele mai solicitate teme de mirii de la malul mării.

Unii vin cu idei trăznite. „Îmi amintesc că, la un moment dat, unor miri le trecuse prin cap să se îmbrace în scafandru şi sirenă“, spune Roxana Gemai.

De sezon este şi nunta cu motive autumnale. Mesele sunt decorate cu frunze ruginii, iar decorul este dominat de culorile toamnei.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite