Constanţa: Număr record de turişti pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Număr record de turişti pe litoral
Constanţa: Număr record de turişti pe litoral

În ciuda calvarului prin care trebuie să treacă pentru a ajunge pe malul mării, vremea bună i-a încurajat pe turişti care au venit în număr mare pe litoral. Raportul întocmit de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral a arătat că ieri se aflau peste 120.000 de turişti în staţiunile de pe litoral.

Astfel, hotelierii au înregistrat un număr de 114.448 de turişti români şi 5575 de turişti străini. Autorităţile spun însă că numărul acestora este mult mai mare având în vedere că mulţi dintre cei care au ajuns pe litoral s-au cazat, pentru a face economie, şi la particulari.

Având în vedere aglomeraţia, poliţiştii constănţeni îi avertizează pe turişti să nu lase geamurile deschise în momentul în care pleacă la plajă, să nu îşi lase bunurile nesupavegheate pe nisip şi să acorde o atenţie sporită persoanelor care intră în vorbă aparent fără niciun motiv. Totodată, şoferii sunt sfătuiţi să îşi păstreze calmul la volan, să evite depăşirile periculoase şi să respecte indicaţiile primite de la agenţii din teren cu privire la rutele ocolitoare pentru evitarea ambuteiajelor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite