Nouă constănţeni, distribuitori de droguri în licee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua de traficanţi a intrat în atenţia poliţiştilor de la Crimă Organizată încă de la începutul lunii februarie a acestui an.

Trei dintre ei sunt studenţi la Universitatea „Spiru Haret“, iar un altul este elev. Grupul era specializat în vânzarea drogurilor în liceele din Medgidia, Cernavodă şi Constanţa şi Bucureşti.
Reţeaua de traficanţi a intrat în atenţia poliţiştilor de la Crimă Organizată încă de la începutul lunii februarie a acestui an.
Canabis plantat în ghivece
Ovidiu Sandu (24 de ani) din Cernavodă, coordonatorul reţelei de traficaţi, a fost prins în data de 9 februarie cu 5 grame de haşiş şi 19 comprimate de drog sintetic de mare risc în autoturismul propriu.
În aceeaşi zi, poliţiştii de la Crimă Organizată au organizat şase percheziţii la domiciuliul altor trei suspecţi din localităţile Constanţa, Năvodari şi Cernavodă, unde au găsit 9 grame de haşiş, 3.6 grame de cannabis, o ţigaretă confecţionată artizanal cu conţinut de cannabis, 0.5  grame pulbere de drog de mare risc şi 0.4 grame de mefedronă. 
Poliţiştii au găsit în locuinţele suspecţilor mai multe ghivece în care se cultiva cannabis, plantă ce urma să fie comercializată.
Studenţii, dealeri pentru liceeni
Un alt suspect de trafic de droguri de mare risc a fost depistat la începutul lunii aprilie, iar anchetatorii au găsit asupra lui 100 de comprimate de drog sintetic de mare risc. Bărbatul este din Cernavodă şi intenţiona să vândă drogurile mai multor liceeni.
Marian Pricop, Şerban Tomulescu şi Dragoş Şerban făceau parte din reţea şi sunt acuzaţi de trafic de droguri de mare risc.
În data de 21 aprilie, la domiciliul lui Tomulescu au fost găsiţi trei tineri  din judeţul Constanţa care consumau haşiş.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite