Constanta: Noaptea incendiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Noaptea incendiilor
Constanta: Noaptea incendiilor

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au fost solicitaţi să interveină pentru a stinge incendii în tot judeţul Constanţa .

Prima solicitare a venit la ora 20.45, din partea locuitorilor de pe strada Oneşti. Flăcăriile au cuprins o maşină de spălat şi mai multe materiale textile. Incendiul a fost cauzat de o scânteie cauzată de un aparat electrocasnic defect.

La mai puţin de o oră, Pompierii au ajuns în localitatea constănţeană Ivrinezu Mic, pentru a stinge o şură de paie care s-a aprins. În incendiul au ars opt tone de paie, iar pentru stingerea flăcărilor au fost necesare aproape trei ore.

La jumătate de oră după miezul nopţii, o maşina marca Volkswagen cu numărul de înmatriculare CT 90 SAF a fost cuprinsă de flăcări din cauza unui scurt circuit la un cablu defect, spun pompierii. Maşina era proprietatea lui Mohamed Zien şi a ars în proporţie de 60 la sută.

Un alt echipaj de Pompieri a intervenit în localitatea constănţeană Siliştea pentru a stinge un incendiu care a cuprins acoperişul unei case. Conform dispecerilor ISU, proprietara casei se numeşte Maria Bohan, iar acoperişul a fost distrus în proporţie de 50 la sută, din cauza unui coş de fum defect.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite