Nicuşor Constantinescu vrea să resusciteze cinematograful Republica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa doreşte să includă cinematograful Republica într-un proiect al Zonei Metropolitane pentru reintroducerea sa în circuit.

Ar fi o bună motivaţie a existenţei Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, care are şase angajaţi. „Aş fi vrut să facem aici o sală de spectacole cu 700 de locuri şi proiecţie 3D. Nu avem în Constanţa aşa ceva“, a declarat Nicuşor Constantinescu în timpul şedinţei Consiliului Judeţean de astăzi. Până proiectul nu va prinde contur, direcţia cu pricina şi cei şase angajaţi nu prea îşi justifică salariile frumoase pe care le primesc.

Doi şefi şi patru subordonaţi

 
În respectiva direcţie, care nu prea are cinematografe de administrat, îşi desfăşoară activitatea şase persoane: un manager, în persoana lui Gabriel Tufeanu, un contabil şef şi câte un caserie, refernt, administrator şi pompier, iar salariile de bază nu sunt chiar mici. managerul are un salariu de bază de 2.034 de lei, iar contabilul şef primeşte 2.395 de lei. Ceva mai puţin ia administratorul: 894 de lei, iar casierul ia 894 de lei. Pompierul şi referentul iau câte 690 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite