Constanţa: UPDATE/ Marius Nicolae este capul jafurilor din judeţ (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE/ Marius Nicolae este capul jafurilor din judeţ (VIDEO)
Constanţa: UPDATE/ Marius Nicolae este capul jafurilor din judeţ (VIDEO)

Liderul grupării infracţionale care a terorizat întreaga ţara prin jafurile armate care au avut loc la case de schimb valutar a fost reţinut de poliţiştii constănţeni. Marius Nicolae de 20 de ani din Medgidia a fost reţinut zilele trecute. pe numele său, Judecătoria Medgidia a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Declaraţia a fost făcută astăzi, pe litoral, de ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica. El susţine că unul dintre personajele importante care a participat la jafurile petrecute în acest an în judeţul Constanţa a fost arestat.

Fără să ofere prea multe informaţii considerate clasificate, Nica susţine că şi ceilalţi complici vor fi reţinuţi în curând. „Pot să vă confirm că unul dintre personajele importante despre care există date şi indicii că ar fi organizatorul acestor jafuri a fost reţinut şi sunt extrem de încrezător că, în perioada imediat următoare, toţi cei care au participat la aceste jafuri vor fi deferiţi justiţiei“, a declarat Nica.

Ministrul a refuzat să facă vreo legătură între prinderea şefului reţelei de hoţi şi prinderea unui alt individ cercetat pentru un jaf asemănător, care a vut loc la Medgidia, însă a recunoscut că arestarea a avut loc cu câteva zile în urmă.

Constanţa se află în topul judeţelor cu astfel de probleme, o bancă şi o casă de amanet din Constanţa şi un magazin de bijuterii din Năvodari fiind prădatre în acest mod de la începutul anului şi până în prezent.

Ministrul nu a făcut public numele persoanei arestate, dar a precizat că a fost implicat atât în jafurile de la casele de schimb care au avut loc în municipiul Constanţa, cât şi la jaful de la magazinul de bijuterii din Năvodari. Nica a mai spus că această persoană a fost reţinută de mai multe zile.

Declaraţiile au fost făcute la adunarea generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, care se desfăşoară în aceste zile la Constanţa.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Constanta/nica bun.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite