Constanţa: Doi bulgari au încercat să treacă ilegal frontiera pe la Negru Vodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră constănţeni au depistat ieri, pe raza localităţii Negru Vodă, două persoane care nu vorbeau limba română şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Cetăţenii străini au fost conduşi la sediul Sectorului PF Negru Vodă pentru cercetări.

Poliţiştii au stabilit că Fidanka Siminova, în vârstă de 27 ani, cetăţean din Macedonia şi Lyubomir Tancov, în vârstă de 47 ani, din Bulgaria sunt în trece prin România. La audieri, Fidanka Siminova a declarat că intenţiona să ajungă, împreună cu soţul ei, în Elveţia. Întrucât nu aveau vize, au apelat la ajutorul unei călăuze, cetăţeanul bulgar Lyubomir Tancov, pe care l-au plătit cu 2.000 euro de persoană şi care i-a ajutat să treacă ilegal frontiera. Astfel, tânăra femeie l-a dat de gol şi pe soţul ei, Vancho Siminov, în vârstă de 36 ani, care stătea ascuns pe raza localităţii.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor macedoneni actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, iar cetăţeanului bulgar pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la trecerea ilegală a frontierei de stat. Cei trei cetăţeni străini urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite