Constanţa: Neatenţia la volan şi gropile au luat viaţa a două persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Neatenţia la volan şi gropile au luat viaţa a două persoane
Constanţa: Neatenţia la volan şi gropile au luat viaţa a două persoane

O persoană cu handicap locomotor a fost strivită sub roţile unui TIR din cauza unui şofer grăbit, iar un bărbat şi-a găsit sfârfitul după ce din cauza denivelărilor a intrat cu maşina pe contrasens.

Un bărbat din Constanţa a murit după ce a fost lovit de un TIR. Tragicul accident a avut loc aseară, în jurul orei 20.00. Nicolae Vlăgeanu, de 53 de ani, din Constanţa, a condus un TIR cu numărul de înmatriculare CT 52 AGM.

La intersecţia străzii Cumpenei cu strada Medeii, şoferul a oprit pe dreapta pentru a pentru a schimba diagrama aparatului tahograf. În momentul plecării de pe loc, nu s-a asigurat şi a trecut peste Grigore Cioc, de 77 de ani, din Constanţa, care se deplasa pe partea carosabilă într-un scaun pentru persoane cu dizabilităţi motorii.

Din cauza leziunilor suferite Grigore Cioc a decedat pe loc. Nicolae Vlăgeanu s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii continuă cercetările.

Aruncat de gropi pe contrasens

Un bărbat din Ovidiu a murit în timp ce se îndrepta dinspre DN 2A, care leagă Constanţa de Hârşova către DN22C, care leagă Constanţa de Cernavodă.

În apropiere de Nazarcea, Nicolae Maftei în vărstă de 34 de ani,din Ovidiu, nu a adaptat viteza pentru drumuri cu denivelări.

Acesta a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR, cu numărul de înmatriculare CT 90 DIG, la volanul căruia se afla Daniel Voicu de 33 de ani din Peştera. În urma impactului Nicolae Mafei a decedat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite