Constanta: Un bărbat s-a aruncat de pe podul de la Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Un bărbat s-a aruncat de pe podul de la Năvodari
Constanta: Un bărbat s-a aruncat de pe podul de la Năvodari

El a fost observat în această după-amiază cum plonja de la înălţime în apă de un grup de pescari. Medicii de la ambulanţă au declarat decesul acestuia după ce a fost scos de pompieri cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Câţiva pescari au fost martori astăzi la momentul în care un bărbat îmbrăcat sumar doar cu o pereche de pantaloni scurţi şi un maiou a sărit de pe pod în canalul Midia-Năvodari.

 „I-am văzut doar picioarele şi am crezut că e un cal sau un animal şi apoi am auzit zgomotul făcut la impactul cu apa“, a spus Neculaie Ciobanu care se afla prin zonă.

Martorii au sunat la 112, iar în zonă au venit echipaje de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, de la Serviciul de Ambulanţă şi poliţie. Bărbatul a fost scos din apă de pompierii care s-au avântat pe canal cu o barcă pneumatică, dar intervenţia a fost destul de dificlă din cauza rafalelor de vânt.

„Vântul ne ducea în larg, dar am reuşit să recuperăm trupul bărbatului care însă nu mai avea puls atunci când l-am scos din apă“, a spus plutonier adjutant Constantin Roşca.

Fără şanse de supravieţuire


Victima de aproximativ 60 de ani a fost preluată apoi de medicii de pe ambulanţă care nu au mai putut decât să declare decesul bărbatul care a stat mai bine de o oră în apă. „A murit în urma unui stop cardio-respirator“, a afirmat şi medicul Mihai Băluţă.

Un poliţist a rămas în zonă pentru a ancheta cele întâmplate. Bărbatul nu avea însă asupra sa acte de identitate sau vreun bilet de adio. Pe pod, în urma sa, mai rămăsese doar o pereche de papuci.

„Cred că este locanic de prin Năvodari. Probabil avea probleme în familie de a făcut gestul ăsta, dar din câte îl ştiu avea serviciu“, a spus un alt martor. Poliţiştii urmează acum să-l identifice şi să afle ce anume l-a determinat să se arunce de pe pod.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite