Constanta: Litoral 2009/10.000 de spectatori la concertul Armin van Buuren din Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Litoral 2009/10.000 de spectatori la concertul Armin van Buuren din Năvodari
Constanta: Litoral 2009/10.000 de spectatori la concertul Armin van Buuren din Năvodari

Artiştii adunaţi în staţiunile de la malul mării au ridicat publicul în picioare la concerte. Spectacolele complet diferite ca gen din cele două staţiuni au avut parte de un număr mare de spectatori.

Turiştii veniţi la malul mării în această săptămână se bucură de un weekend plin de muzică bună. În staţiunile care marchează extremităţile litoralului românesc, Vama Veche şi Năvodari, plimbăreţii au avut ce asculta.

Dacă la Vama Veche au avut loc concerte de muzică folk, în cadrul celei de-a doua seri a festivalului „Folk You”, staţiunea Năvodari a fosat locul de întâlnire al celor care preferă muzica electronică. Sute de tineri au venit să-l vadă pe  Armin van Buuren, headliner-ul de aseară al evenimentului „Mission Dance Weekend.

Lista celor care i-au încântat cu melodii de folk pe turiştii adunaţi pe plaja din Vamă a fost una lungă. Ovidiu Mihăilescu, Tudor Gheorge, Ducu Bertzi, Emeric Imre şi Vasile Şeicaru sunt doar câţiva dintre artiştii care au menţinut o atmosferă călduroasă pe faleza din faţa clubului Expirat.

Cele câteva mii de spectaori au stat pe nisip, în saci de dormit sau culcaţi în zona din faţa scenei. „Este a doua oară când vin la acest festival. Mi se pare unul foarte reuşit. Ascult folk demult şi mă bucur că există evenimente care îl promovează”, a spus Mihai Dimcea, din Târgu Mureş, venit în Vama Veche cu prietenii.

Peste şapte ore de muzică folk

Show-ul din această staţiune s-a încheiat în jurul orei 02.00, după mai bine de şapte ore de muzică folk. Unul dintre cei mai aşteptaţi interpreţi de la „Folk You”, a fost Ducu Bertzi, iar tinerii adunaţi pe plajă au cântat împreună cu artistul la piese precum „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Şi de-ar fi” sau „Când s-a împărţit norocul”.

 De asemenea, Bertzi a cântat, în premieră absolută, o piesă scrisă de Dinu Olăraşu. „Nici măcar nu i-am găsit un nume încă, dar sper să vă placă”, le-a mărturisit artistul spectatorilor.

10.00 de oameni la Armin van Buuren

În prima seară a celui mai mare concert de muzică electronică din această vară de pe litoral, „Mission Dance Weekend”, plaja de la Hanul Piraţilor a vibrat sub mixurile dj-ilor invitaţi la eveniment.

Spectatorii au stat „conectaţi” până dimineaţă la maratonul de muzică electronică. Recitalurile artiştilor s-au sfârşit în jurul orei 06.00, dar petrecerea continuă şi astăzi pe plaja de la Hanul Piraţilor.

Ploaia şi frigul de afară, mai ales pe la ora 20.00, când a început evenimentul, nu au reuşit să-i oprească pe tinerii pasionaţi de electro. Aproximativ 10.000 de persoane au avut ocazia să-l admire la platane pe unul dintre cei mai mari DJ ai planetei, Armin van Buuren.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite