Constanţa: Flăcări la tabăra Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Flăcări la tabăra Năvodari
Constanţa: Flăcări la tabăra Năvodari

O căsuţă de vacanţă din tabăra Năvodari a ars în întregime azi noapte în Tabăra Lebăda. Anchetatorii spun că incendiul a izbucnit din cauza unor ţigări aruncate la întâmplare de mai mulţi turişti inconştienţi.

Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au distrus în întregime căsuţa de lemn. Angajaţii taberei au cerut imediat ajutorul pompierilor constănţeni, iar la faţa locului au ajuns după doar câteva minute nu mai puţin de trei autospeciale cu apă şi spumă.

Pompierii s-au chinuit mai bine de trei ore să lichideze flăcările şi să prevină extinderea incendiului la celelalte căsuţe de vacanţă. Cele câteva zecci de turişti aflaţi în zonă la acea oră recunosc  că au tras o spaimă soră cu moartea. „Erau flăcările de câţiva metri. Ne-am speriat îngrozitor, cum să nu îţi fie frică. Mai ales că mirosul de fum se simţea până la noi. Bine că nu locuia nimeni în casă”, ne explică Ileana Moroaşanu, unul din martorii întregului incendiu. 

Cazul a fost preluat acum de o comisie formată din poliţişti şi pompieri care vor încerca să-i identifice pe turiştii iresponsabili care riscă dosar penal pentru distrugere din culpă. Angajaşii taberei au încercat muşamalizarea incendiului, interzicând accesul presei în zonă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite