Muzica house a adunat turiştii în Saturn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parade, iubitorii muzicii house au pornit marşul libertăţii şi al distracţiei din Olimp, sâmbătă, la ora 16.00, au străbătut staţiunile Neptun, Jupiter, Cap Aurora şi Venus, iar în jurul

Parade, iubitorii muzicii house au pornit marşul libertăţii şi al distracţiei din Olimp, sâmbătă, la ora 16.00, au străbătut staţiunile Neptun, Jupiter, Cap Aurora şi Venus, iar în jurul orei 20.00 au început să-şi facă apariţia în locul pe care organizatorii l-au amenajat special pentru acest eveniment, de pe plaja din Saturn.

Liniştea dinaintea furtunii
Înaintea orei 19.00, în staţiunea Saturn domnea liniştea. Singurul lucru care perturba calmul era anunţul unui "concert" de manele, deşi şansele ca tinerii să rateze evenimentul house al anului erau aproape nule. şi totuşi, la ora 19.00, oră la care era programată începerea petrecerii de pe plajă, organizatorii nu reuşiseră să atragă mai mult de 20 de persoane. Tot calmul staţiunii s-a încheiat în momentul în care cei care porniseră din Olimp au început să vină şi s-au strâns tot mai mulţi tineri. Punctul culminant a fost atins noaptea, în jurul orei 2.00, când numărul petrecăreţilor a ajuns la peste 1.000. Deşi la începutul serii tinerii înaintau timid spre scenă, la mijlocul nopţii, spaţiul pus la dispoziţie de organizator a devenit neîncăpător. S-a dansat pe plajă, în mare, în balcoane, iar totul s-a transformat într-o baie de lumină, gălăgie şi distracţie.

Tot litoralul, concentrat la Liberty Parade
Lumini vizibile chiar şi din Mangalia sau din Neptun, muzică hipnotizantă, dansuri ce par mişcări de robot, dansatoare şi dansatori profesionişti, dar mai ales tineri dornici să se distreze şi să facă noaptea să dureze cât mai mult, aceasta ar fi imaginea evenimentului care a adunat lumea de pe litoral la Saturn. şi nu numai lumea prezentă pe litoral: în gara din Neptun coborau tineri care veniseră special pentru Liberty Parade şi strângeau bani pentru a lua microbuzul până la locul evenimentului. Nu ştiau nici măcar unde au coborât, întrebând unde sunt, dar ştiau unde merg: Liberty Parade, evenimentul care nu a cauzat noapte albă numai tinerilor de pe plajă, dar şi celor din hotelurile apropiate. Muzica puternică, la maxim, fluierele asurzitoare şi strigătele puternice nu s-au terminat decât în zori, la ora 6.00. Evenimentul s-a desfăşurat cu securitate sporită, sub atenţia vigilentă a poliţiei. Pe parcursul marşului, traficul rutier a fost interzis pe şoseaua dintre staţiuni, deja îngustată de maşinile parcate, şi deviat pe şoseaua principală. Deşi s-au consumat băuturi alcoolice, evenimentul s-a desfăşurat fără niciun incident. Petrecăreţii nu au pus la treabă numai poliţiştii, ci şi echipele de curăţenie, care au fost nevoite să cureţe întreg Saturnul, care arăta ca după război.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite