Mutilată de un şmecher cu BMW: i-a amputat picioarele cu maşina FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O turistă din Bucureşti, care trăsese pe dreapta în benzinăria de la Tuzla şi coborâse să ia ceva din portbagaj, a fost strivită de un şofer care a intrat direct în ea. Prinsă între cele două maşini, femeia de 52 de ani a rămas fără ambele picioare. Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze membrele de deasupra genunchilor.

Un cumplit accident de circulaţie s-a produs duminică după-amiază, lângă staţia Lukoil, din Tuzla. Anchetatorii nu îşi pot da seama cum s-a produs nenorocirea, însă şoferul susţine că a scăpat maşina de sub control din cauza unei defecţiuni tehnice.

Accidentul s-a produs pe şoseaua Constanţa – Mangalia, la ieşirea din Tuzla spre Mangalia. În jurul orei 17.00, Dumitra Porceşteanu (52 de ani) din Bucureşti şi-a oprit maşina, un Infinity B 21 WDP, în parcarea benzinăriei şi a coborât să caute un obiect în portbagaj. Nu a văzut BMW-ul care ieşise de pe şosea şi venea direct spre ea. Femeia a fost prinsă între cele două maşini, iar impactul a fost atât de puternic încât ambele picioare i-au fost strivite între fiare.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la locul accidentului!

Şoferul care a provocat accidentul este Ionel Lucian Mustaţă (19 ani) din Lugoj, judeţul Timiş. Tânărul se afla la volanul unui BMW cu număr de Bulgaria, BH 3200BC. Martorii au relalat că şoferul a părut să frâneze, după care, din motive necunoscute, a tras de volan dreapta, deşi pe şosea nu era niciun obstacol, şi a intrat direct în maşina parcată a bucureştencei.

În stare critică

Ambele picioare ale victimei au fost zdrobite, de la nivelul genunchilor. Femeia a pierdut foarte mult sânge şi doar printr-o minune a supravieţuit. Rănita a fost dusă direct pe masa de operaţie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde medicii au fost nevoiţi să-i amputeze ambele picioare, de deasupra genunchilor.

Scene de coşmar la Tuzla: femeie mutilată într-un accident rutier

„Pacienta este ventilată mecanic pentru că a suferit un şoc hemoragic. Starea ei este stabilă“, a declarat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa, dr. Cătălin Grasa.

Începător cu bolid

Timişeanul care a provocat accidentul a fost luat pentru audieri la sediul Poliţiei Rutiere. El le-a declarat poliţiştilor că pur şi simplu nu a putut stăpâni maşina. „Cred că a fost vorba de o defecţiune, probabil la direcţie. Pur şi simplu a luat-o spre dreapta, ca şi cum aş fi avut o pană la roată“, le-a declarat el poliţiştilor.

image

Citiţi mai multe în de astăzi!

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite