Constanţa: Muncitor de la Drumuri şi Poduri, strivit pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în urmă cu doar câteva minute, la intrarea în localitatea Murfatlar. Angajatul a murit pe loc după ce o maşină s-a răsturnat peste el.

UPDATE ora 17.25 Poliţiştii spun că muncitorul de la Drumuri şi Poduri a fost izbit în plin de un Wolkswagen scăpat de sub control, condus de Gabriel Marin (27 de ani).
Şoferul mergea spre Poarta Albă, când s-a angajat într-o depăşire a autoturismului din faţa sa, condus de Eugen Nicolai (40 de ani), din Babadag.
„Şoferul de 40 de ani nu a redus viteza pentru a permite celuilalt conducător să revină pe banda de mers, astfel că s-a produs o coliziune, în urma căreia  Wolkswagen-ul s-a răsturnat şi l-a lovit în plin pe muncitor“, au declarat dispecerii Serviciului Rutier Constanţa.
Autoturismul s-a răsturnat şi s-a rostologit mai bine de 50 de metri şi l-a ucis pe  Aurică Drând (50 de ani) din Murtaflar. Angajatul de la Drumuri şi Poduri efectua lucrări de întreţinere la şantul de colectare a apei.
Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi va pierde dreptul de a conduce pe toată perioda anchetei.

La faţa locului au ajuns echipaje ale Poliţiei şi medicii de la SMURD, însă muncitorul nu a mai putut fi salvat. Bărbatul era angajat al Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri.
Din primele informaţii, un autoturism s-a răsturnat peste muncitorul aflat în timpul programului de lucru.



 

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite