Motorul bărcii de intervenţie a biologilor marini, furat noaptea trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biologii marini de la Societatea de Explorări Oceanografice şi Protecţie a Mediului Marin Oceanic Club s-au trezit fără motor la ambarcaţiunea Delphis, care deserveşte programul „Delfinii în criză“.

În noaptea de 16 spre 17 martie, persoane care nu au fost identificate încă, au furat motorul ambarcaţiunii Delphis, aflată pe o proprietate privată în satul Lazu şi depozitată corespunzător pentru perioada iernii. „Dorim să facem publice semnalmentele acestui motor pentru ca, în cazul în care persoane binevoitoare ce intenţionează să cumpere motoare de ambarcaţiuni la mâna a doua, să ne informeze dacă descoperă semnalmentele transmise de noi“, a declarat Răzvan Popescu Mirceni, preşedintele Oceanic Club.

Motorul este un Mercury, capacul şi părţile exterioare de culoare neagră, capacitate de 20 cai putere, cizmă lungă, trim electric, seria OR 251595. Motorul este prevăzut cu comandă la distanţă.

„Judecând după modul greoi în care au reacţionat organele abilitate, ne exprimăm îndoiala că acestea vor soluţiona cazul şi de aceea comunicăm un număr de telefon la care putem fi apelaţi pentru orice informaţii legate de acest caz: 0744 507 709“, a mai spus Popescu Mirceni.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite