Constanţa: Motociclişti sub roţile unui autocamion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Motociclişti sub roţile unui autocamion
Constanţa: Motociclişti sub roţile unui autocamion

Doi tineri au ajuns aseară în stare gravă la spital după ce motocicleta cu care se plimbau a ajuns sub un autocamion. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 22C, între localitatea Murfatlar şi Poarta Albă, în jurul orei 22.30.

Nicolae Enache (60 de ani) din Mihail Kogălniceanu se afla la volanul autocamionului marca Roman CT 64 BDC se îndrepta dinspre localitatea Poarta Albă spre Murfatlar. 

Ajungând în apropierea intersecţiei cu aleea de acces spre crama Murfaltar,  datorită neatenţiei pătrunde pe contrasens şi intră frontal în Cosmin Sandu (22 de ani) din Medgidia, care conducea o motocicletă Yamaha CT 31 SYR.

În urma impactului Cosmin Sandu şi pasagera motocicletei, Alina-Eugenia Manole (22 de ani) din Medgidia au fost transportaţi la spital în stare foarte gravă.

Băiatul a rămas internat cu politraumatism prin accident rutier, luxaţie coxo- femurală şi multiple fracturi, iar tânăra a rămas internată cu politraumatism prin accident rutier, fractură femur stg, fractură gambă stângă ambele oase, contuzie toraco-abdominală, contuzie coloană cervicală-dorso-lombară, fractură coloană T4.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite