Constanţa: Miss Universe România 2009 va fi asistenta lui Mircea Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din primăvară, Bianca Elena Constantin, desemnată Miss Universe România 2009, va fi coprezentatoare, alături de Mircea Radu, la emisiunea „ÎnTrecerea anilor" difuzată la TVR1.

Ambasadoarea frumuseţii în anul 2009, Bianca Elena Constantin (21 de ani) visează la o carieră în televiziune. După ce a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în 2009, acum ea vrea să demonstreze că poate fi un bun om de televiziune.

Tânăra va fi, din primăvară, coprezentatoare la TVR1, la emisiunea lui Mircea Radu „ÎnTrecerea anilor". „Bianca va continua, în paralel, să fie ambasadorul frumuseţii şi să participe la castingurile pe care le organizăm în toată ţara pentru a găsi alte fete care să participe la Miss Universe", a dezvăluit în weekend, la Constanța, Valentina Ionescu, directorul de program Miss Universe România.

Începe emisiunea din 11 martie

Regina frumuseţii a fost extrem de fericită la aflarea veştii că din data de 11 martie va apărea pe sticlă. „M-a sunat Mircea Radu în urmă cu câteva zile şi mi-a spus că are două veşti, una bună şi una rea. Cea bună era că am câştigat castingul, iar cea rea că frumuseţea mea exterioară a trecut pe planul doi, întrucât la interviul acordat pentru postul de coprezentatoare caracterul meu a fost cel care a contat cu adevărat", a spus Bianca Elena Constantin.

Ea a mai spus că săptămâna viitoare va începe pregătirile pentru emisiune. „Voi învăţa la care cameră să mă uit şi voi lua lecţii de dicţie", a mai spus ambasadoarea frumuseţii.

Bianca Elena Constantin este născută în Piatra Neamţ la 20 mai 1989.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite