Miss Litoral 1 Mai este o poliţistă din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, la City Park Mall Constanţa a avut loc concursul de frumuseţe organizat de televiziune Fashion TV. S-au întrecut 20 de frumuseţi din Constanţa, dar şi din alte oraşe ale ţării. Câştigătoare a fost desemnată Ioana Petcu (24 de ani), poliţistă la Ordine Publică în Bucureşti.

Fetele au fost studiate cu atenţie de primarul Constanţei, Radu Mazăre, fiul Răducu şi fratele Mihai Mazăre. Din juriu a făcut parte celebrul designer Cătălin Botezatu, care a avut în aceeaşi seară două prezentări de modă, dar şi creatoarea de modă Clara Rotescu.





La începutul concursului fetele au defilat îmbrăcate în rochiţe albe, apoi în costume de baie, iar la final în rochii de seară ce poartă semnătura Laurei Olteanu.






Câştigătoarea titlului de Miss Litoral 1 Mai este Ioana Petcu, o tânără de 24 de ani din Bucureşti. Ioana este poliţistă la Direcţia de Ordine Publică şi spune că este primul concurs de frumuseţe la care participă. „Am mari emoţii, nu mă aşteptam să câştig, totul s-a petrecut foarte repede...“, a declarat ea la sfârşitul concursului.
Miss Constanţa
Miss Litoral, alături de celelalte concurente

image
image
image
image
image
image


Miss Constanţa Fashion TV a fost desemnată Anca Floca (21 de ani), studentă la Psihologie. „E prima dată când particip la un concurs de frumuseţe. Am luat-o ca pe o joacă“, a spus ea la final.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite