Miss, muzică bună şi artificii în prima seară a Festivalului Callatis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalului Callatis. Spectacolul a debutat cu un concurs de frumuseţe: "Miss Diaspora", iar startul recitalurilor a fost dat de Nicola. Festivalul se va încheia pe 15 august, cu ceea ce se

Festivalului Callatis. Spectacolul a debutat cu un concurs de frumuseţe: "Miss Diaspora", iar startul recitalurilor a fost dat de Nicola. Festivalul se va încheia pe 15 august, cu ceea ce se anunţă a fi un concert de senzaţie al formaţiei Vaya Con Dios.
Mai bine de trei mii de oameni dornici de spectacol şi distracţie s-au strâns în Portul Turistic, atât pentru a le vedea pe frumuseţile din diasporă, cât şi pentru cele trei recitaluri de ieri: Nicola, Ovidiu Komornic şi Proconsul, care au încheiat seara. Publicul entuziast, disciplinat şi receptiv la spectacol a reuşit să se integreze rapid în ritmul debordant al spectacolului. "Minunat" este cuvântul cu care Ovidiu Komornic a ales să descrie festivalul.
Prima seară nu a fost lipsită nici de prezenţa lui Irinel şi a proaspetei doamne Columbeanu, Monica. Ei au sosit în jurul orei 9 şi au plecat două ore mai târziu, preferând să se uite la spectacol din culise, la un televizor. La unison, cuplul Columbeanu a răspuns că atmosfera a fost una palpitantă şi s-au arătat mulţumiţi de "calitatea fetelor din acest an" care au participat la "Miss Diaspora".

Fete frumoase şi artificii
Seara de ieri a debutat cu o regată de frumuseţe, unde 21 de reprezentante feminine din 15 ţări au participat pentru titlul de Miss Diaspora. Fetele, care au reuşit, pe bună dreptate, să obţină simpatia publicului, au participat la patru probe, iar în cele din urmă Andreea Elena Ambrosa, de 17 ani, din Italia, a câştigat titlul de Miss Diaspora. Trei participante au fost alese să prezinte în continuare festivalul, alte trei au primit premiul de corespondent special al Radio România Actualităţi, iar cinci au fost desemnate corespondente speciale ale TV Neptun. Dar nu doar concursul de miss a reuşit să entuziasmeze publicul. La finalul serii, spectatorii care au ales să rămână până târziu în noapte au putut să vadă un superb foc de artificii. De altfel, întregul festival va fi "colorat" de focuri de artificii, în fiecare seară, într-o adevărată exhibiţie pirotehnică. Nicola, Ovidiu Komornic şi, nu în ultimul rând, Proconsul au ridicat, la propriu, spectatorii în picioare, încălzind şi mai mult atmostfera. "Fetele, logic, şi focul de artificii", ne spune un tânăr venit la mare tocmai din nordul ţării că au fost punctele tari ale serii de ieri, în timp ce alţi spectatori aveau părerile împărţite între recitalul Nicolei sau cel susţinut de Proconsul. Toţi cei care au stat până la finalul spectacolului au plecat spre casă zâmbind şi fredonând melodii, semn că prima seară a evenimentului a fost una reuşită.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite