Miss şi Mister Prichindel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

spun poezii, dansează, totul pentru a convinge publicul că merită să fie aleşi şi să primească marele premiu: o jucărie şi o plimbare cu şalupa, la care va fi prezentă şi Pantera

spun poezii, dansează, totul pentru a convinge publicul că merită să fie aleşi şi să primească marele premiu: o jucărie şi o plimbare cu şalupa, la care va fi prezentă şi Pantera Roz.

Probele concursului
Cei care vor să se mândrească cu titlul de Miss sau de Mister Prichindel trebuie să treacă prin trei faze: prezentare, creativitate şi dans. Încă de la prima probă, primii doi concurenţi ai acestei săptămâni s-au speriat şi au părăsit concursul, probabil şi din cauza vârstei mici pe care o au, aproximativ 1 an. Totul a decurs normal mai departe, până când o fetiţă, întrebată unde locuieşte, a răspuns că în România, dar s-a încurcat la menţionarea judeţului. Toţi părinţii şi clienţii restaurantului au avut parte de o porţie sănătoasă de râs. Nici la proba a doua nu au fost lipsiţi de faze haioase. O fetiţă a refuzat vehement să mai spună poezia pe care o pregătise: "Nu vreau... mami, nu vreau!". O altă domnişoară, mai curajoasă, a avertizat publicul dinainte: "O să vă dau pe spate!". A spus o poezioară şi a promis încă una în engleză. După o pauză de 15 minute pentru răcorire cu o îngheţată din partea sponsorilor, a avut loc şi cea de-a treia probă, la care copiii au arătat că sunt foarte buni dansatori. Au dansat reggaeton, dance, dar şi muzică populară. Nimeni nu a plecat cu mâna goală: cei care au rezistat timp de aproape trei ore, până la ora 24.00, au primit menţiuni şi premii, iar doi dintre ei au primit titlul de Miss şi Mister Prichindel.

Premii şi surprize
Organizatorii le-au pregătit surprize atât celor mari, cât şi celor mici: Gheorghe Gheorghiu i-a emoţionat pe părinţi cu melodia "Unde dragoste nu e, nimic nu e", iar trupa Autentic a cântat melodii din repertoriul muzicii populare româneşti.
Copiilor li s-au pregătit trei premii: o jucărie pentru premiul III, o jucărie şi o zi gratuită în parcul de distracţii Adras de pe plaja din Saturn, pentru premiul II şi o jucărie şi 2 zile gratuite în parcul de distracţii pentru premiul I.
Bianca şi David, Miss şi Mister Prichindel iulie 2006, au primit o jucărie şi plimbare cu şalupa, unde îi va acompania şi Pantera Roz. Au participat 14 copii din Bucureşti, Târgu Mureş, Craiova, Oradea, Sibiu şi din Jilava.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite