Constanta: Mireasă moartă într-un tragic accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Mireasă moartă într-un tragic accident rutier
Constanta: Mireasă moartă într-un tragic accident rutier

O mireasă şi-a găsit sfârşitul într-un accident rutier, ea aflându-se în drum spre casă pentru a se pregăti de cununia religioasă. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00, pe drumul care leagă localităţile Ciocârlia şi Cobadin.

Mihaela Minea (23 de ani) din Cobadin se pregătea de petrecerea de cununie. Ea se afla în maşină împreună cu un prieten, George Bădilă (25 de ani), care conducea un „Opel“ cu numărul B 7496 PC.

Şoferul a încercat să depăşească un microbuz care transporta marfă. Realizând că nu are timp să facă manevra deoarece din sens opus venea o altă maşină, acesta a încercat să revină pe banda iniţială, moment în care s-a izbit de autoutilitară.

Impact inevitabil

Din cauza impactului cele două maşini au ieşit în afara drumului şi s-au lovit de un copac. În urma accidentului mireasa  Mihaela Minea a murit pe loc, iar şoferul s-a ales cu câteva răni uşoare. Cadavrul tinerei a fost scos din maşină cu ajutorul unei echipe de descarcerare.

Mihaela Minea avea voalul de mireasă pe cap deoarece se întorcea de la coafor. Urma să aibă cununia religioasă şi să petreacă alături de nuntaşi. De asemenea, în această dimineaţă a vaut loc şi botezul fiicei ei în vârstă de numai două luni. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite