Mircea Băsescu: „M-am sculat mai târziu şi nu am ajuns la Ziua Marinei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Băsescu
Mircea Băsescu

Deşi este unul dintre obişnuiţii tribunelor oficiale, indiferent de ocazie, Mircea Băsescu s-a numărat printre marii absenţi de la ceremoniile prilejuite de Ziua Marinei, la fel ca şi fratele său, preşedintele României.

Singurul oficial de prim-rang prezent la Constanţa ca să primească onorul de la garda des onoare a fost ministerul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea.

Scandal la Ziua Marinei în Constanţa. Protestatarii au rupt cordonul de ordine şi au scandat lozinci anti-Băsescu


Mircea Băsescu a explicat de ce nu a venit la festivităţi. „M-am trezit târziu“, şi-a explicat el absenţa de la ceremonialul prilejuit de Ziua Marinei. El a refuzat să comenteze scandalul iscat la festivități, când Miron Cozma şi prietenul său, Nicolae Mavrodin, vicepreşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, au scandat lozinci împotriva fratelui său.

„Nu cred că ziua de azi este una în care să vorbim despre Miron Cozma. Mai degrabă ar trebui să urăm marinarilor vânt din pupa şi cart bun“, a declarat Mircea Băsescu.

Fratele cel mic al preşedintelui a mai spus că nu cunoaşte programul lui Traian şi nu ştie de ce acesta nu a apărut la Ziua Marinei. „Nu ştiu nimic de programul fratelui meu. Nu știu dacă sărăbătorește Sfânta Maria. Cumnata mea e din Bucovina. Acolo se sărbătoreşte Sfânta Maria mică, la 8 septembrie“, a precizat Mircea Băsescu.

Rămâi pe constanta.adevarul pentru a afla ce măsuri bizare au luat organizatorii pentru Ziua Marinei!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite