UPDATE / Minori plătiţi să facă sex la o terasă din Hârşova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii i-au identificat pe cei patru bărbaţi care s-au amuzat teribil la terasa My Place din Hârşova plătind doi copii cu bancnote de un leu să facă sex printre mese.

Înregistrarea video cu amuzamentul celor patru bărbaţi a fost publicată astăzi pe cancan.ro.

Redactorii Adevărul de Seară Constanţa au aflat că este vorba despre Ciprian Gheorghiu, Ciprian Ciocan, Nichita Nicolae şi Valentin Nacu. Oamenii legii au confirmat şi locaţia: terasa barului My Place din Hârşova. Unitatea aparţine lui Marcel Brătianu, fiul viceprimarului din oraş George Brătianu. „Am aflat astăzi, din ziar ce s-a întâmplat la terasă. L-am întrebat pe administrator dacă ştie ceva şi a spus că nu ştie. Marcel e plecat de aproape 6 luni din Hârşova cu treburi la Bucureşti, iar de joia trecută e plecat din ţară", a declarat George Brătianu.

„A mai rămas să îi identificăm pe minori pentru că, fără victime, nu putem merge mai departe. În momentul de faţă, au fost identificaţi suspecţii. A fost sesizat şi Parchetul Hârşova, urmând a se stabili încadrarea juridică“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa s-a alăturat anchetei Poliţiei pentru identificarea celor doi minori şi includerea lor într-un program de consiliere psihologică. „În urma anchetei în teren vom decide şi dacă se impune instituţionalizarea minorilor“, a declarat Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite