Ministrul de Externe al Republicii Turcia, în vizită la Medgidia şi Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 31 august, în a doua zi de Ramazan Bayram, Ministrul de Externe al Republicii Turcia, Ahmet Davutoğlu, se va afla în vizită în România. În aceeaşi zi, demnitarul turc se întâlneşte şi cu preşedintele României, Traian Băsescu.

Prima oprire a oficialului turc va fi la Medgidia, acolo unde va vizita Colegiul Naţional „Kemal Atatürk”, va avea o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei locale, va depune o coroană de flori la bustul lui Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Turciei moderne, din Parcul de la Primărie, şi se va opri preţ de aproximativ jumătate de oră la sediul filialei locale a Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România.

La Constanţa, oficialul turc va poposi la Geamia Hunkiar, unde va avea şi o întâlnire cu reprezentanţii presei, dar şi la Prefectură.

La ora 15,00, oficialul turc are programată, la Bucureşti, o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu.

„Vizita ministrului de externe al Republicii Turcia s-a scurtat foarte mult, oficialul turc trebuind să ajungă în dimineaţa zilei de 1 septembrie în Franţa, unde va avea loc o conferinţă în legătură cu situaţia din Libia”, a declarat preşedintele UDTR, Osman Fedbi, referindu-se la modificarea programului iniţial al ministrului Ahmet Davutoğlu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite