Ministrul Administraţiei şi Internelor, vizită-fulger la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor
Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor

Traian Igaş a sosit în această după-amiază în Constanţa şi a vizitat mai multe unităţi subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor. Igaş a inspectat stadiul lucrărilor la viitorul sediu al Poliţiei Rutiere. 

Printre instituţiile vizitate s-au numărat Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis şi Inspectoratului de Jandarmi Județean. Igaş a discutat cu jandarmii despre diverse proiecte de viitor: înființarea unei grădinițe pentru copiii cadrelor, dar și a unei subunități hipice a Grupării Mobile, Herghelia de la Mangalia.

Următoarea vizită a fost la Grupul nr. 1 Constanța Palas al ISU Dobrogea, Igaş a stat de vorbă cu echipajele de pompieri și de la descarcerare care i-au prezentat autospecialele și aparatura specifică de intervenție. Ministrul a promis că dotările vor fi modernizate.

Vizita ministrului s-a încheiat la viitorul sediu al Poliţiei Rutiere şi Poliţiei de Ordine Publică Constanţa. Imobilul se află în stadiu final de execuţie şi, odată cu darea sa în folosinţă, va oferi condiţii de lucru mult mai bune poliţiştilor, dar şi spaţii corespunzătoare şi civilizate pentru desfăşurarea activităţilor de relaţii cu publicul.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite