Micuţul fotbalist constănţean a fost transferat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Ţeican nu va mai putea să joace fotbal
Alexandru Ţeican nu va mai putea să joace fotbal

Alexandru Ţeican (10 ani) a fost grav rănit duminică dimineaţă, în timp ce se afla în maşina tatălui său, în drum spre antrenament la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“.

Băieţelul a fost supus unei intervenţii chirurgicale în urma căreia i s-a extras splina. Părinţii au cerut transferul copilului către o unitate medicală din Bucureşti, pentru a i se efectua investigaţii complexe, însă medicii nu au fost de acord până când starea sa nu a permis deplasarea. Medicii şi-au dat avizul astăzi, micuţul fiind preluat de un echipaj SMURD care îl duce către spitalul Budimex, din Bucureşti.

Impresionaţi de nenorocirea care a lovit familia Ţeican, colegii lui Sorin Ţeican, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Constanţa, au donat sânge pentru micuţ. „În total 25 dintre  colegii noştrii s-au dus la Centrul de Transfuzii ca să doneze sânge pentru fiul colegului nostru“, a precizat Livius Iordănescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Constanţa.

Şoferul care a provocat accidentul, Valentin Pălătau (25 de ani), este cercetat penal pentru vătămare corporal din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 2 la mie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite