Michael Bolton a sosit aseară în Mamaia. La Poarta 1 au început deja repetiţiile pentru concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul a sosit la Grand Hotel Rex, unde va fi cazat pe perioada şederii la Constanţa, în jurul orei 20.00. Este pentru a cincea oară în România şi pentru prima dată la Constanţa.

UPDATE 11.45 - Pe scena amenajată pe platoul de la Poarta 1 a Portului Constanţa au început deja repetiţiile pentru concertul de disrară. Echipa lui Micheal Bolton lucrează la sonorizare şi amenajarea scenei. Artistul este aşteptat să sosească pentru repetiţiile de dinaintea spectacolului.

Fără fiţe şi foarte relaxat, Michael Bolton a sosit în Mamaia cu un Mercedes cu care se poate mândri mai tot românul. Volubil şi vorbăreţ, artistul a zăbovit numai câteva minute în cameră înainte de întâlnirea cu jurnaliştii. „Îmi cer scuze că nu m-am mai bărbierit, dar nu am vrut să vă fac să aşteptaţi", a spus Bolton.

Înainte de a răspunde la întrebările jurnaliştilor, cântăreţul a făcut cunoştinţă cu un fan al său, care a mers la toate concertele pe care le-a susţinut în Europa. Jaana Stenberg are 50 de ani şi spune că nu a ratat niciunul dintre cele 12 spectacole. Femeia i-a dăruit artistului o „cârâitoare" folosită de suporterii echipelor de fotbal pentru a face gălăgie pe stadioane, în culorile steagului Finlandei. „Este ceva ce nu vezi în fiecare zi", a declarat surprins artistul.

Turneu de promovare

Cântăreţul se află în turneul de promovare a noului său album „One World One Love", Constanţa fiind cea de-a 12 locaţie în care Bolton concertează. Artistul este pentru a cincea oară în România şi pentru prima dată la Constanţa. El a declarat ieri că aşteaptă cu nerăbdare concertul din această seară, de la ora 21.00, pe platoul de la Poarta 1 a Portului Constanţa. Bolton spune că alegerea de a concerta aici aparţine în întregime impresarului său. „L-am întrebat dacă la Constanţa sunt mulţi fani care îmi cunosc melodiile foarte bine. El a spus că sunt. Aşa am ajuns să concertez la aici", a spus el.

În contact cu fanii

Discursul lui Bolton a fost întrerupt de propriile sale telefoane. „Îmi cer scuze, dar Blackberry-ul meu sună I-Phone-ul", zâmbeşte artistul. La câteva secunde, un alt telefon sună: „Îmi cer scuze din nou, dar celălalt Blackberry îmi sună I-Phone-ul", a mai spus Bolton. El a explicat motivul pentru care are atâtea telefoane după el: „Acum blogurile sunt o parte din comunitatea de concerte şi trebuie să ţii mereu legătura cu fanii. Mă întreabă unde merg şi vorbim despre comunităţile de fani din zonele unde susţin concerte".

Inspirat de Lady Gaga

Artistul susţine că versurile ultimului hit, Muder My Heart, sunt compuse de Lady Gaga, căreia îi aparţine în întregime şi ideea titlului. Până atunci, Bolton nu ştia cine este Lady Gaga. El a povestit cum a ajuns să lucreze cu artista şi cât de mult apreciază ceea ce tânăra cântăreaţă face. „Eram într-o pauză de înregistrări. Am căutat pe internet despre Lady Gaga şi primul cântec pe care l-am găsit a fost «Just Dance». Mi-a plăcut! Am sunat înapoi pe managerul meu şi casa de discuri şi le-am spus: «E grozavă! Ce face? Scrie versuri, muzică?». «Scrie orice, cântă la pian, scrie versuri», mi-au răspuns. Albumul încă nu a ieşit, dar am ştiut că este o scriitoare grozavă. Şi am avut un sentiment bun în ceea ce o priveşte. Etica sa de lucru este fenomenală. Ştiu că se îmbracă foarte provocator, dar este ca o mică stea care aşteaptă să se lanseze. Am vorbit despre muzică, îmi ştie toate melodiile şi este un mare fan al meu", a mai spus Bolton. Este de părere că tânăra artistă este „o tânără Madona".

Se apucă de musical

În ceea ce priveşte noile proiecte, Michael Bolton spune că deja a început să înregistreze. „Fac turnee continuu şi înregistrez continuu. Am început 3 albume", spune el. „Mi s-a propus să fac două musicaluri. Nu ştiu când voi avea timp, dar este vorba despre Fantoma de la Operă şi Chicago. Nu am mai făcut până acum un musical. Voi fi nevoit să petrec câte două sau trei luni într-un oraş. S-ar putea să îmi pierd minţile pentru că nu sunt obişnuit să stau prea mult într-un loc", a mai spus Bolton.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite