Membru al clanului Raim arestat pentru mărturie mincinoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un alt membru al clanului Raim a ajuns după gratii, sub învinuirea de mărturie mincinoasă după ce a dat o declaraţie falsă în dosarul în care sunt cercetaţi tovarpşii săi. Ilisei Raim a fost arestat pentru zece zile.

Raim a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa ca martor, în dosarul privind o altercaţie care s-a produs în august 2011 pe plaja Mangalia. Martorul a susţinut că mebrii clanului nu au participat la scandal, mărturia sa fiind infirmată ulterior de alte persoane audiate în dosar. Ilisei Raim a fost pus sub învinuire de procurori pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.

Nouă membri ai clanului Raim sunt arestaţi preventiv din data de 10 decembrie, în urma unor descinderi făcute de poliţişti şi procurori în Mangalia. Ei sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, şantaj, ameninţare şi distrugere. Un singur membru al clanului este acuzat de tentativă de omor după ce a lovit cu ranga în cap un copil de 12 ani.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite