Constanţa: Buget de criză la Zilele Medgidiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi timp de o săptămână la Medgidia va fi sărbătoare. Este a XI-a ediţie a Zilelor Medgidiei. La sfârşitul săptămânii, artişti îndrăgiţi vor urca pe scenă.

Vor avea loc expoziţii fotografice, expoziţii de lucrări plastice, expoziţii de navomodele, lansări de carte, concurs de pescuit, spectacole pentru cei mici şi recilaturi.

Vineri este ziua când Ansamblul „Pandelaşul“ împlineşte 40 de ani de existenţă şi 60 de ani de la înfiinţarea Casei de Cultură „I.N. Roman“ şi a Bibliotecii Municipale.

Tocmai de aceea, în zilele de vineri şi sâmbătă vor avea loc spectacole artistice, duet de muzică populară între Elena şi Iuliana Zlatov, concerte muzicale la care vor veni artişti precum Anda Adam, Cristina Rus, Alex, Laurenţiu Duţă, Ionuţ Galani, Claudia Pavel, Daggu&Kleo şi David Dj &Dony.

Două zile de spectacol

Astăzi programul a început cu Hramul Bisericii Sfântul Dumitru. Sărbătoare şi pentru locuitorii din Remus Opreanu, care, de astăzi, au apă potabilă.

Pe lângă toate acestea, megidienii vor avea parte de spectacole de dans modern, breack-dance şi multe alte surprize.

Spectacolele muzicale vor avea loc pe scena mare din Piaţeta Decebal. „Anul acesta vom avea spectacole doar două zile deoarece nu mai sunt bani şi cel mai important este să scăpăm de datorii întâi şi apoi să sărbătorim cu fast zilele Medgidiei alături de localnici“, a precizat primarul Medgidiei, Marian Iordache.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite