Medgidia va avea televiziune digitală prin cablu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin noul programm UPC TV Digital lansat de UPC România în prima zi a lunii octombrie, locuitorii oraşului Medgidia au acces la peste 100 de programe de televiziune.

Posturile oferite de cei de la UPC au o calitate deosebita a imaginii şi sunetului, fără a avea în schimb antenă de satelit.

„Medgidia este un oraş mare şi trebuia inclus în strategia noastră de extindere. După Constanţa şi Mangalia, Medgidia devine al treilea oraş al judeţului unde UPC îşi extinde serviciul de televiziune digitală“, a delcarat Dragoş Militaru, Director Comercial UPC România.

Oferte UPC

De asemenea, UPC lansează Digital Video Recorder (DVR), un nou serviciu care îmbunătăţeşte calitatea furnizarea serviciilor de televiziune. Cu DVR clienţii pot înregistra programele favorite, pot opri, derula şi relua emisiuni transmise în direct.

UPC mai oferă serviciul de înaltă definiţie prin care pun la dispoziţie un media box HD sau DVR cu HD contra unui cost suplimentar de 15 lei.

Cu ocazia acestui eveniment cei de la UPC au lansat un nou portofoliu de produse: „Oferim clienţilor o flexibilitate maximă în a-şi alege pachetul de distracţie. Avem trei oferte de televiziune, internet şi telefonie“, a declarat Adina Deaconu, specialist Public Relations UPC.

Servicii mai bune la preţuri mai mici

Clienţii serviciului de televiziune UPC pot beneficia de cel mai bun raport calitate-preţ: 20 de lei pentru abonamentul TV Digital Optim. În plus opţiunile HD şi DVR pot fi acum achiziţionate de orice client, indiferent de pachetul deţinut.

Serviciile de Internet UPC au acum viteze mai mari la preţuri mai mici. Un astfel de abonament costă 15 lei pe lună fiind cu peste 30% mai ieftin. În cazul serviciilor de telefonie se păstrează caracteristicile anterioare, la care se adaugă preţuri reduse şi denumiri noi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite