Constanţa: A murit sora fantomei de la Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: A murit sora fantomei de la Medgidia
Constanţa: A murit sora fantomei de la Medgidia

Vecinii şi rudele spun că este un blestem care s-a abătut asupra familiei de la moartea lui Ghiulten Memedali, femeia care, anul trecut, a speriat jumătate din oraş, după ce, în loc să treacă în lumea celor drepţi, a preferat să-şi bântuie rudele.

După moartea lui Ghiulten, sora ei, în vârstă de 44 de ani, s-a îmbolnăvit. Starea femeii s-a agravat, iar vineri a murit în urma unei comoţii cerebrale. Ea a fost îngropată ieri, în jurul orei 13.00, la Cimitirul Musulman din Medgidia. 

„Pe aici pe stradă se vorbeşte despre blestemul care i-a lovit din cauză că Ghiulten a furat aur de la un preot din Italia. Se pare că o să mai urmeze şi alte persoane, în cazul în care nu vor înapoia aurul. Am înţeles că a murit exact la 40 de zile după ce s-a întors din Italia“, spune Lili Mocanu, un vecin al familiei.

De aproape doi ani, fantoma de la Medgidia continuă să fie subiectul de discuţie al oamenilor din cartierul Ali Baba. Pentru a se demonstra că nu există niciun strigoi sau fantomă care, după cum spun oamenii, să fure aur, ţigări şi alte obiecte, trupul femeii a fost exhumat de două ori din 2008 până în prezent.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite