Constanta: VIDEO: Căruţă spulberată de şoferiţa unei Dacii la Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: VIDEO: Căruţă spulberată de şoferiţa unei Dacii la Medgidia
Constanta: VIDEO: Căruţă spulberată de şoferiţa unei Dacii la Medgidia

Accidentul a avut loc aseară pe strada Poporului din localitate. Căruţaşul şi şoferiţa au ajuns în stare gravă la spital, în timp ce calul a murit în urma impactului.


Martorii povestesc că, la un moment dat, calul deţinut de Cerchez Bairam, din localitate, s-a speriat de o maşină şi a luat-o la fugă intrând pe contrasens, în ciuda eforturilor căruţaşului. Exact în acel moment, din sens invers, venea Dacia condusă regulamentar de Camelia Belu. Femeia nu a mai putut evita impactul.

În urma tamponării, calul a fost aruncat la aproape doi metri în spatele autoturismului, în timp ce Dacia şi căruţa au fost complet distruse. Impactul a fost atât de violent, încât şoferiţa a fost scoasă dintre fiarele contorsionate cu ajutorul pompierilor de la descarcerare.

„În urma accidentului au necesitat internarea un bărbat şi o femeie, care au suferit numeroase traumatisme. Starea sănătăţii lor este stabilă şi vor rămâne în continuare pe Secţia de Chirurgie“, ne-a explicat doctorul Stere Buşu, directorul Spitalului Municipal Medgidia.

Căruţaşul riscă acum dosar penal pentru vătămare corporala şi distrugere din culpă.

VIDEO:
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite