Meci de baschet și expoziție de pictură ale tinerilor cu dizabilități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociația Județeană Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap realizează, pe 12 și 13 august, proiectul „Sportul este și pentru noi“. Acțiunea este pusă în scenă cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului.

Parteneri în acest proiect sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Voluntarilor Medgidia. Pe 12 august, între orele 14 și 16, va avea loc, la Complexul Sportiv Tomis din Constanța (str. Flămânda nr. 11), un meci demonstrativ de baschet în fotolii rulante, între echipa AJCSPH și cea a Asociației de Voluntari.

O zi mai târziu, Clubul Persoanelor cu Handicap, din Piața Tomis III, va găzdui, de la ora 16, o expoziție de pictură și desen a tinerilor cu dizabilități din cercul de activități plastice coordonat de Iuliana Rusu. Cele mai reușite lucrări vor fi premiate. Expoziția va fi vernisată la ora 16.

„Aceste două acțiuni își propun valorificarea rolului în comunitate al tinerei persoane cu diferite deficiențe“, a declarat președintele AJCSPH, Ion Gembășanu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite