Mazăre vrea să facă „Perestroika“ în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre este convins că turiştii ruşi vor fi atraşi de staţiunea Mamaia
Radu Mazăre este convins că turiştii ruşi vor fi atraşi de staţiunea Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat astăzi că vrea să aducă două sau trei cluburi de succes din Moscova în staţiunea Mamaia. Edilul vrea ca prin acest proiect să atragă turiştii ruşi în oraş.

Primarul i-a propus astăzi Consulului General al Federaţiei Ruse, Mihail Mihailovici Reva, să-l sprijine în proiectul său de dezvoltare a staţiunii de la malul Mării Negre.

„Suntem două popoare care avem caractere calde şi foarte apropiate. Din acest motiv vreau să iau legătura cu Moscova.Turiştii ruşi au destinaţii precum Turcia sau Egipt, dar posibilitatea de distracţie pe care o avem noi aici nu o găseşti nicăieri“, a declarat Mazăre.

„Ruşilor o să le placă la noi, pentru că avem femei frumoase“, a adăugat primarul zâmbind.

Sprijijn rusesc

Consulul Federaţiei Ruse şi-a exprimat acordul şi a promis primarului constănţean că va face tot ce îi stă în putinţă ca acest proiect să se realizeze.„Sunt convins că vă puteţi găsi un partener, iar noi vă oferim tot sprijinul. Vreau să îmi exprim dorinţa de a vă ajuta“, a spus Mihail Mihailovici Reva.

Distracţie fără limite

Mazăre a ţinut să evidenţieze faptul că în România distracţia nu cunoaşte limite.

„Tările cu ieşire la mare precum Turcia sunt musulmane şi au anumite restricţii. La noi nu sunt astfel de probleme şi doresc să impulsionez turismul în acest sens. Mergem şi noi în Rusia, vin şi turiştii ruşi aici, iar dacă ei vor descoperi ce industrie a distracţiei este la noi cu siguranţă colaborarea va creşte“, a mai spus primarul.

Reva vrea să facă un prim pas în  sprijinul lui Mazăre încercând să elimine regimul de vize.„Nu vreau să mai existe această problemă. Se va vorbi şi cu alte ţări europene în acest sens şi sper că România ne va susţine“, a mai spus diplomatul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite