Mazăre despre dosarul „Prostituţie şi politicieni“: „Eu nu am plătit niciodată o femeie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despre edilul Radu Mazăre se ştie că este mare amator de tinere, iar numele de „Mazăre“ apare în dosarul „Prostituţie şi politicieni“, alături de viceprimarul Gabi Stan şi oamenii de afaceri Florin Munteanu şi Emanuel Corneliu Dobronăuţeanu. Nu se ştie despre care dintre fraţi este însă vorba.

„Eu am avut o fată de la Marină, pe care o chema Flori. Eu i-am tot întrebat pe fraţii mei despre ea, mai nou cred că trebuie să-l întreb şi pe fii-miu, că a făcut şi el 17 ani şi văd că a început să umble şi el cu fete, dar nu am reuşit să aflu“, spune Mazăre.

La întrebarea dacă a avut vreo prietenă de la agenţia Diva Models, implicată în scandal, edilul spune: „O fi fost şi de la Diva, cine mai ştie?! Haideţi să ne înţelegem: mie îmi plac femeile, eu iubesc femeile, eu nu m-am ascuns asta niciodată, n-am pozat niciodată în ăla sobru, căsătorit, care stau şi împing căruciorul. Eu nu am plimbat căruciorul, nu vreau să-l plimb, nu am nimic cu cei care fac lucrul acesta. Aşa înţeleg ei viaţa. Eu sunt ca Berlusconi: iubesc femeile şi nu mă ascund“, spune Mazăre.

EXCLUSIV Personaje cunoscute ale Constanţei, menţionate într-un dosar de prostituţie de lux

Recunoaşte însă că nu este darnic cu femeile în sensul că le cumpere poşete de mii de euro. „E adevărat că merg în vacanţe, iar când merg la restaurant nu împart nemţeşte, dar niciodată nu am plătit o femeie. Oricum, aţi fi aflat că aici e oraşul mic şi se ştie. Că sunt gagicar, aia se ştie, că sunt plătitor, aia nu se mai ştie! Şi decât să mă prindeţi cu vreun bărbat...“, conchide edilul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite