Mazăre sare la gâtul colegei de partid Manuela Mitrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Constanţei este extrem de supărat pe colega sa de partid, Manuela Mitrea, pentru iniţiativa legislativă pe care a avut-o de a interzice fumatul în baruri şi cluburi. El spune că deputatul a luat decizia de capul ei, fără a consulta colegii de partid.

„Nu suntem de acord cu ea. Deputaţii nu sunt de capul lor acolo! Ei fac parte dintr-o echipă. A făcut totul de capul ei“, spune Radu Mazăre. „Legea, aşa cum este în România, este printre cele mai bune din Europa şi din lume. Nu este bine să facem discriminare la adresa fumătorilor“, a mai spus edilul. Mazăre este de părere că iniţiativa legislativă a Manuelei Mitrea, al cărei soţ Miron Mitrea l-a adus pe primarul Constanţei în PSD, aduce un mare deserviciu celor implicaţi în alimentaţia publică.

„Sunt de părere că pentru a promova turismul în România trebuie să existe cât mai puţine restricţii. Suntem tentaţi să luăm de la Europa cât mai multe reguli şi restricţii“, a mai spus revoltat edilul, cunoscut pentru plăcerea cu care îşi savurează trabucurile, ori de câte ori are ocazia.

S-a lăsat de fumat

Primarul Constanţei spune că iniţiativa Manuelei Mitrea vine la numai două săptămâni după ce aceasta s-a lăsat de fumat şi l-a convins şi pe soţul ei să o facă. „Nu şi-a justificat gestul. A făcut-o de capul ei pentru că s-a lăsat de fumat“, a mai spus Radu Mazăre.

În stilu-i caracteristic, Mazăre nu s-a putut abţine să nu încheie ce a avut de spus cu un proverb românesc: „Omul, când nu are ce face, îşi bagă un băţ în fund!“, a spus el, făcând referire la iniţiativa colegei de partid.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite