Constanta: Mazăre despre anchetele procurorilor DNA: „Canci!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Mazăre despre anchetele procurorilor DNA: „Canci!“
Constanta: Mazăre despre anchetele procurorilor DNA: „Canci!“

Primarul Constanţei a dat din nou explicaţii astăzi după ce procurorii anticorupţie au întocmit un nou dosar de această dată despre contractele de publicitate dintre Soti Cable Neptun şi municipalitate. Citeşte şi: Mazăre, implicat într-un nou dosar DNA

Edilul a început prin deja cunoscutul atac la adresa procurorilor anticorupţie. „Nu-i nimic nou răspunzând la anchetele pe care le fac procurorii slugoi ai lui Băsescu. Bineînţeles în stilul şi maniera clasică, procurorii de la DNA s-au autosesizat să verifice alte contracte. Sunt sătul“, a spus Mazăre.

 El i-a acuzat pe procurori că acţionează la comandă şi că toate proiectele pe care le-a avut în municipiu au fost verificate şi pentru fiecare a avut acelaşi răspuns. „De fiecare dată a trebuit să vin să dau explicaţii. Ba despre contractul de asflatare, lucrările de la spital, iluminat public, Aqua Magic, că am dat consilierilor case în cartierul consilierilor.Canci! (Canci=nimic, zero, absolut deloc (Argou), de la cuvântul ţigănesc kanč, potrivit Dicţionarului Explicativ al Limbii Române ).Şi uite tot aşa din canci în canci o ţin de 10 ani, m-am obişnuit, nu e nicio problemă“, a spus edilul.

Încregătura legală


Radu Mazăre a venit ieri cu mai multe documente prin care să demonstreze că procedurile de licitaţie de atribuire a contractelor au fost legale şi s-au realizat prin intermediul unei agenţii de publicitate, aşa cum prevede legislaţia modificată anul acesta.

Pe lângă contractele prezentate, edilul a mai spus că la licitaţie a participat şi Ministerul Finanţelor care a consemnat că s-a procedat legal la atribuirea licitaţiei, iar actele achiziţiile au fost verificate şi de Curtea de Conturi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite