Mazăre, finanţat de miliardarul excentric al Egiptului. Vezi aici ce va face cu banii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Radu Mazăre va primi bani din partea unui miliardar egiptean, sub formă de donaţie, pentru a ajuta persoanele nevoiaşe din România. El a declarat, pentru „Adevărul“ Constanța, că acesta este un prieten bun de-al său.

„Am un prieten foarte bogat, miliardar chiar, care doreşte să-şi cheltuiască o parte din avere ajutând oamenii amărâţi, iar o parte din bani vor ajunge aici, în România, prin intermediul meu. Este un egiptean pe care îl cunosc de trei ani“, a declarat Radu Mazăre pentru „Adevărul“.

Primarul a precizat că este vorba despre miliardarul egiptean Samih Sawiris, iar banii, deocamdată de ordinul sutelor de mii de euro, vor fi folosiţi pentru a ajuta în special oamenii care au nevoie de intervenţii chirurgicale costisitoare. „O persoană este desemnată să se ocupe de asta. Banii vor fi oferiţi sub formă de donaţie“, a declarat Mazăre. 

Samih Sawiris, Foto: forbes.com

image

Conform forbes.com, Samih Sawiris are o avere estimată la 1.4 miliarde de dolari, ocupând locul 879 în topul Forbes al miliardarilor și locul 7 în Egipt.

Omul de afaceri este fiul fondatorului imperiului imobiliar Orascom, Onsi Sawiris.

Vezi aici cele mai excentrice ipostaze cu primarul Mazăre FOTOGALERII

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite