Mazăre: „Eu constat că ţara asta este condusă de idioţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa şi-a început primarul Constanţei, Radu Mazăre, discursul în faţa primarilor Uniunii Social Liberale, care a a ut loc la hotel Malibu din staţiunea Mamaia.

Edilul a aflat astăzi că planurile pe care şi-a le-a făcut pe anul în curs cu bugetul estimat de 130 de milioane de euro s-au dărâmat. „Eu constat că ţara asta este condusă de idioţi. Încasările din cotele din venitul global sunt cu 60% mai mici în luna martie faţă de aceeaşi lună a anului trecut din cauza declaraţiei 112. Au bramburit tot sistemul. Dacă nu iau o măsură urgentă, trebuie să închidem primăria. Nu mai avem bani de lumină, de subvenţii, de nimic“, a tunat Mazăre în faţa primarilor.

Vestea a fost primită cu murmure de către primarii social democraţi şi liberali din judeţ, şi ei vizaţi de declaraţia 112. Intrarea în vigoare a acestei declaraţii presupune că impozitul pe venitul global nu mai este plătit de punctele de lucru ale autorităţilor locale, ci de societatea mamă la autoritatea locală pe raza căreia îşi are sediul, ceea ce înseamnă pierderi semnificative pe bugetele locale unde sunt puncte de lucru.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite